Vegetarianere, veganere og fleksitarianere – ny mat krever innovative løsninger

0
208
Mat og helse

Når IKEA nå tilbyr et vegetarisk alternativ til de ikoniske kjøttbollene, skjønner vi at vegetartrenden er på full fart inn i hverdagen.

Stadig flere velger å kutte kjøttforbruket, enten det er av klimahensyn, dyrevelferd eller helsemessige årsaker. Dette krever nytenking i matvareindustrien. Linde er en av aktørene som bidrar til innovative løsninger for produksjon, optimal holdbarhet og minst mulig matsvinn.

Les mer

Om Linde
Linde er et globalt ledende industrigass- og ingeniørselskap som hadde et salg på 28 milliarder USD (25 milliarder EURO) i 2019. Vi lever etter vår misjon making our world more productive hver dag ved å tilby løsninger, teknologi og tjenester av høy kvalitet som hjelper våre kunder til bedre resultater, og bidrar til bærekraft og beskyttelse av planeten vår.

Selskapet betjener en rekke bransjer som luftfart, kjemisk industri, næringsmiddelindustri, elektronikk, energi, helsevesen, verkstedindustri og stål og metall. Lindes industrigasser benyttes innen en rekke bruksområder, fra livreddende oksygen på sykehus, høyrene spesialgasser i elektronikkproduksjon til hydrogen for rent brensel og mye mer. Linde leverer også topp moderne gassløsninger som bidrar til vekst, effektivitetsforbedringer og utslippsreduksjoner.

For mer informasjon om selskapet og dets produkter og tjenester, vennligst besøk www.linde-gas.no eller www.linde.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here