Akustisk "Blackout" fra Bergan

Julie opptrådte med den akustiske versjonen av "Blackout" hos Lindmo på NRK Julie opptrådte med den akustiske versjonen av "Blackout" hos Lindmo på NRK mynewsdesk

Pressemelding: Julie Bergan er i dag ute med den akustiske versjonen av hiten «Blackout»Julie Bergans 2016 var et år stappet med oppturer og glitrende troféer.

«Arigato» toppet listene her i Norge, var topp fem i Sverige og roterte tungt på radio og strømmetjenester i inn-og utland. Med «Arigato» ble Bergan nominert til to P3 Gull-priser, og, som om ikke det var nok, ble hun også nominert til Spellemannprisen for «Årets Låt». Tidligere denne uken tok hun sin første pris hjem, da hun for sin låtskriving fikk tittelen «Årets gjennombrudd» av Musikkforleggerprisen. 

Også Bergans seneste single «Blackout» fikk jev rotasjon på strømmetjenester og radio i hjemlandet, og ble i tillegg signatur-låta for årets X-Games på Hafjell, der hun også opptrådte «foran hele verden». Etter en formidabel opptreden hos Lindmo på NRK i februar, var det liten tvil om at den akustiske versjonen også skulle se dagens lys, og i dag er den endelig tilgjengelig overalt!

Hør  «Blackout» :

 

Rate this item
(0 votes)
Go to top