Fidget spinners er det nye må ha leketøyet for kontoret

 

 2017 er året vi tror at fidgeting blir allment kjent i Norge. Fidgeting kan på norsk beskrives som en uro i kroppen utløst av kjedsommelighet eller nervøsitet. I noen tilfeller kan det også skyldes medisinske og psykologiske årsaker. I slike tilfeller kan det være behov for profesjonell hjelp, men det er også et fenomen som størsteparten av jordens befolkning personlig kjenner til. 

 

-Dette har forårsaket utallige oppspiste blyanter, gjennomhullede viskelær og penneklikk. En noe nyere av dato innretning for å ikke plage medstudenter og kolleger med uendelige trommesoloer er stressballer, som kan være forbausende deilig å forsøke å bokstavelig klemme livet ut av.

 

-Nå er det kommet en rekke nye leker for kontoret på markedet som skaper et «vil ha» behov. Fidget-spinnere er det nye store leketøyet for kontoret. Dette er små finger-leketøy som man spinner rundt og rundt, og frem og tilbake. Spinnerne fåes kjøpt i en rekke forskjellige utgaver med priser fra noen tiere til flere tusen kroner.

 

-En del undersøkelser som er gjort på området konkluderer med at det å fikle med småting som penner, ringer, nøkkelknipper og nå altså de nye desktop-lekene kan øke både konsentrasjonsevnen og minnekapasiteten, så det er en god unnskyldning for å gå til innkjøp av et godt eksemplar av arten. Så god kvalitetsfølelse gir de beste spinnerne at enkelte allerede er begynt å samle på dem og i følge Forbes Magazine er dette et «må ha« produkt i 2017.

 

-Noen av de mest eksklusive spinnerne er Rotoblade fra EME Tools og Torqbar fra MD Engineering. Disse er utformet i eksklusive materialer som titan, bronse og stål og har gode kulelager som gjør at de spinner lydløst rundt i opptil 1 minutt. 

 

-Vil du heller ha knapper å trykke på så anbefaler vi å ta en titt på Fidget Cube fra Antsy Lab som er et produkt først lansert på Kickstarter. Av et mål på 15 000 $ til utviklingskampanjen fikk grunderne inn hele 6.4 millioner og er nå godt i gang med produksjon og salg av kuben.

Rate this item
(0 votes)

More in this category:

Go to top