Nå utvider Microsoft den populære Surface-familien i Norge med Surface Book.

Surface Book er Microsoft sin første egentutviklede laptop, som kombinerer innovativt design med kraftfull ytelse og lang batteritid.

- Surface Book har fått strålende tilbakemeldinger fra brukerne i landene den har vært tilgjengelig i, og vi har fått mange spørsmål om når den kommer til Norge. Derfor er vi veldig glade for endelig å kunne si at nå er den her, sier Christian Almskog, Direktør for Windows og hardware i Microsoft Norge.

Surface Book er et godt verktøy for de kreative og de som har høye krav til en god PC. Den kombinerer fantastisk design med kraftfull ytelse og enestående allsidighet. Salgsstart for Surface Book er fra 20. April, men den kan forhåndsbestilles allerede fra 15. mars.

- Surface book kombinerer enestående kvalitet og høy ytelse, pakket i en slank og lett PC. Jeg er overbevist om at Surface Book kommer til å vise veien for hva som er mulig å gjøre med en bærbar PC. Nå gir vi folk muligheten til å være kreative og produktive uansett tid og sted. Den kraftfulle ytelsen kombinert med avtagbar touch skjerm, påloggingskamera og selvfølgelig støtte for penn gjør Surface Book til en unik power laptop, fortsetter Almskog.

 

Tilgjengelig i to varianter

Surface Book finnes i to utgaver – Surface Book og Surface Book med Performance Base. Enten du er ingeniør, arkitekt eller designer, er Surface Book den ultimate laptopen for de kreative som vil mer.

  • Surface Book er en tynn bærbar PC som kombinerer kraften fra en Intel Core™ i5-prosessor med opptil tolv timers batteritid. PC-en har en skjerm på 13,5 tommer med oppløsning på 3000 x 2000 piksler (267 dpi). Med støtte for responsiv penn og touch kombinert med Surface Books avtagbare skjerm, fungerer PC-en også perfekt som en digital tegne- og skisseblokk. Surface Book har SD-kort leser, mini-Display-port og to USB 3.0 porter.
  • Surface Book med Performance Base utmerker seg med å tilby Core™ i7-prosessor, mer kraftfull grafikk og opptil 16 timers batteritid. Surface Book med Performance Base er for våre profesjonelle brukere som krever mer. Med opptil 16GB RAM og 2GB Nvidia GeForce GTX 965 grafisk prosessor får du jobben gjort hvor enn du arbeider.

Dockingstasjon med flere porter og enkel oppkobling for to 4K skjermer er tilleggsutstyr.

Surface Book leveres med Windows 10 Pro, som betyr at du kan kjøre alle vanlige Windows-programmer, men også profesjonelle programmer som AutoCad, SolidWork 3D CAD og Adobe Creative. Windows 10 Pro har støtte for viktige funksjoner for bedrifter, blant annet kryptering og ekstern pålogging. Surface Book har også biometrisk innlogging via Windows Hello gjennom ansiktsgjenkjenning. Surface penn medfølger.

For forbrukere blir Surface Book tilgjengelig i de fleste butikker[1], og bedriftskunder kan kjøpe Surface Book fra utvalgte leverandører og distributører[2].

 

Veiledende priser

Intel Core i5 / 8GB RAM / 128GB lagring / Intel® HD graphics 520 – 15 999 NOK
Intel Core i5 / 8GB RAM / 256GB lagring / NVIDIA® GeForce® GTX 950M – 19 999 NOK
Intel Core i7 / 8GB RAM / 256GB lagring / NVIDIA® GeForce® GTX 965M – 25 499 NOKIntel Core i7 / 16GB RAM / 516GB lagring / NVIDIA® GeForce® GTX 965M – 29 999 NOKIntel Core i7 / 16GB RAM / 1TB lagring / NVIDIA® GeForce® GTX 965M – 35 999 NOK

Surface Book med Performance Base ble lansert på Microsoft Device Day i oktober 2016, se innlegg fra Windows-bloggensom også ble fulgt opp med et oppdatert innlegg i desember.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt

Vibeke Hansen, Kommunikasjonsdirektør, Microsoft Norge

Tlf: 990 13 349/ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

eller

Christian Almskog, Direktør for Windows og Devices, Microsoft Norge: Tlf: 900 41 960 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Rate this item
(0 votes)
Go to top