Microsoft's nye Surface Laptop, Surface Pro og Surface Studio i salg i Norge

Surface Laptop, Surface Studio og nye Surface Pro er nå tilgjengelig i Norge Surface Laptop, Surface Studio og nye Surface Pro er nå tilgjengelig i Norge Microsoft

Nå feirer vi den største Surface-lanseringen i historien med å gjøre Surface Laptop og nye Surface Pro tilgjengelig i 25 land. Surface Studio gjøres også tilgjengelig i mange nye land, blant annet Norge.

Fra 15. juni er nye Surface Pro og Surface Laptop endelig tilgjengelig i Norge. Vi er ydmyke over å se hvordan Surface-produktene har utviklet seg siden det første Surface-produktet ble lansert for nesten fem år siden. Med Surface Pro skapte vi en ny kategori og utfordret status quo for bærbare datamaskiner. Med hvert eneste Surface-produkt vi har lansert siden det, har vi jobbet for å pushe grensene i eksisterende produktkategorier ved å tilby mer kraft, flere piksler og større allsidighet for å la folk jobbe hvordan de vil, hvor de vil.

Fra proffene som søker inspirasjon i verden og ønsker å fange øyeblikket, til studentene som beveger seg mellom klasserom, hybel og bibliotek – alle ønsker seg verktøy som gjør at vi kan gjøre ideene våre til virkelighet. Dét er grunnen til at vi lager Surface-produkter, og det er derfor vi har utvidet Surface-porteføljen med vakre og kraftige PC-er som reflekterer menneskene som bruker dem.

Surface Laptop

 

Mange har allerede forelsket seg i Surface Laptop. De rike, dype fargene gir deg en innbydende og varm opplevelse. Blandingen av skjønnhet og ytelse er perfekt, uten å gå på kompromiss med de tingene som skal til for å holde de produktiv – for eksempel batterilevetid, skjermkvalitet og mobilitet. Selv Alcantara®-stoffet som dekker tastaturet balanserer smart og elegant design, som blant annet er vannavstøtende. Hver eneste detalj av PC-en er gjennomtenkt.


Dette gjelder også programvaren: Surface Laptop er laget for Windows 10 S og det beste av Microsofts produkter og tjenester, som Office og OneDrive. Windows 10 S sikrer at PC-en din alltid er oppdatert, og fordi Microsoft verifiserer alle apper gjennom Windows Store behøver du ikke å bekymre deg for om et program er skadelig. Du får overlegen ytelse og strømlinjeformet sikkerhet. Hvis du vil vite mer om hvordan du kommer i gang med Windows 10 S, kan du lese dette blogginnlegget (engelsk).


Det kommer nye apper i Windows Store hele tiden. Faktisk annonserte vi nylig at Spotify kommer til Windows Store i sommer, og vi har også nylig lansert SoundCloud Beta, og iTunes blir tilgjengelig i løpet av de neste månedene. Hvis du trenger å bruke apper som ikke er tilgjengelig i Windows Store, kan du enkelt bytte til Windows 10 Pro uten ekstra kostnad frem til 31. desember 2017.


Og: i en begrenset periode kommer Surface Laptop med tilbud på ett års abonnement på Office 365 Personal og 1 TB gratis lagringsplass i OneDrive*, slik at du får full tilgang til Microsoft Word, Excel, PowerPoint og OneNote. 
Surface Laptop tilgjengelig i flere farger


Vi er også glade for å annonsere at vi gjør Surface Laptop tilgjengelig i alle fire farger i 16 nye markeder i løpet av de neste månedene. Burgandy, Cobalt Blue og Graphite Gold vil, sammen med Platinum, være tilgjengelig i Norge, i tillegg til Australia, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Hong Kong, Irland, Japan, Kina, New Zealand, Storbritannia, Sverige, Sveits, Taiwan, Tyskland og Østerrike. I Norge, Danmark, Finland og Sverige blir alle fire fargene tilgjengelig for forhåndsbestilling i juli i Microsoft Store og hos Elkjøp.

Nye Surface Pro

 

I dag blir også nye Surface Pro tilgjengelig – et produkt som er perfekt balansert mellom allsidighet og ytelse. Vi ønsker at dette skal være den bærbare PC-en du kan ta med deg over alt, siden du aldri kan vite når du føler deg inspirert.


Vi har redesignet Surface Pro, som var en game changer da den først ble lansert, både på innsiden og utsiden. Selv om det elegante ytre designet kan se kjent ut, er dette en ny generasjon Surface Pro, som blant annet tilbyr opptil 13,5 timer batterilevetid som gjør det mulig for deg å jobbe på farten hele dagen, med over 2,5 ganger mer kraft enn Surface Pro 3. Den kjører Windows 10 Pro og Office og kan håndtere de programmene du ønsker, uten at det går på bekostning av det tynne og lette designet som har vært kjennetegnet på Surface Pro siden den først ble lansert. Vi har også gjort en utrolig fremgang med Surface Pen, vår mest naturlige og trykkresponsive penn noensinne. Her kan du lese om hvordan vi har firedoblet trykkfølsomheten siden forrige versjon, og hvordan forsinkelsen bare er millisekunder, i tillegg til at vi har gitt den funksjon for å tegne på skrå. Nye Surface Pen flytter grensene mellom den digitale og den analoge verden, og gir deg en flytende og naturtro skriveopplevelse. Hver strek og hver linje vises akkurat slik du vil ha den.

Surface Studio kommer til flere markeder

Folk fra hele verden har spurt om når det er mulig å få tak i Surface Studio. Denne PC-en har satt i gang fantasien til noen av verdens mest kreative mennesker. Og dere har blitt hørt!


Etter en nylig utvidelse til Canada, Australia og New Zealand er vi nå glad for å kunne dele at Surface Studio også blir tilgjengelig i Norge, i tillegg til Danmark, Finland, Frankrike, Hong Kong, Japan, Kina, Nederland, Storbritannia, Sverige, Sveits, Tyskland og Østerrike.


Sjekk ut Surface.com og Microsoft Store for å finne ut mer.

Rate this item
(0 votes)
Go to top