Ao Nang og den vakre skjærgården byr på unike naturopplevelser og tiltrekker seg både badenymfer, klatrere og snorklere.Med Ving kan du velge mellom flere herlige hotell.

Ao Nang-stranden er det vi kaller en 'ettermiddagsstrand', ikke spesielt bred og med korallsand blandet med småskjell. Men i området er også noen av Thailands vakreste hvite strender, blant annet den berømte Railey Beach og de små paradisøyene Koh Poda og Chicken Island. Hit og til de andre nærliggende øyene i området reiser du med båt fra stranden i Ao Nang. Vil du dykke og snorkle på en av de mange større og mindre revene i vannet utenfor Ao Nang er det en masse arrangerte turer.

Eventyr på nært hold
Vannet utenfor Krabi er krystallklart, og her kan man se både revhai, skilpadder, grotter og bårvrak. Ao Nang har et bra utvalg av restauranter, barer, musikkbarer og butikker langs hovedgaten og strandgaten. Akkurat passe livlig, vil nok mange si. Som avveksling kan du ta tuk-tuk til Krabi, den lokale "hovedstaden" med ekte thailandsk miljø, ca. 20 minutter fra Ao Nang. Her kan du blant annet besøke nattmarkedet, som selger alt fra klær til kunsthåndverk og elektronikk for en rimelig penge.

Hoteller på reisemålet - VING

Rate this item
(0 votes)
Go to top