Reise til under 1000,- pr natt

Mange europeiske tilbud for norske reisende 2016 bød på et stort utvalg reisemål for norske reisende som ønsket å bo på tre- og firestjernershoteller for en gjennomsnittspris på under 1000 kroner per natt.

Sammen med en rekke reisemål i Norge var det Europa som hadde det største utvalget, tett fulgt av Asia. Femstjernershoteller for samme pris var det derimot færre av, selv om du kunne få glimrende priser i Tyrkia og Øst-Europa. Gjennomsnittsprisene i USA var jevnt over høye, men norske reisende kunne allikevel finne et stort utvalg overnattingssteder med to stjerner for under 1000 kroner per natt.

Stjernerangeringskategorier for maks 1000 kroner per natt:

  • I femstjernerskategorien var det fire reisemål som var tilgjengelige for en gjennomsnittspris på maks 1000 kroner per natt i 2016: Istanbul, Kuala Lumpur, Pattaya og Riga.
  • Utvalget på firestjernersnivået var mye høyere, med 22 destinasjoner i Europa og Asia, inkludert Budapest, Praha og Tallinn i Europa og Bali, Bangkok og Beijing i Asia.
  • Trestjernersgruppen var den største, og inneholdt også seks norske byer, deriblant Oslo, Bergen og Trondheim. Andre europeiske hovedsteder som Brussel, Helsinki, Lisboa og Madrid havnet også i denne kategorien.

 
Stjernerangeringen som ble kjøpt av norske reisende med en gjennomsnittspris på maks 1000 kroner per natt i utvalgte byer i 2016
 
     
By Land < 1000 kr
Istanbul Tyrkia 5
Kuala Lumpur Malaysia 5
Budapest Ungarn 4
Bali Indonesia 4
Tallinn Estland 4
Bergen Norge 3
Las Vegas USA 3
Singapore Singapore 3
Oslo Norge 3
Washington DC USA 2
Tokyo Japan 2
Lillehammer Norge 2
New York USA 1
Roma Italia 1
Rate this item
(0 votes)
Go to top