Booking.com

I disse ferietider kan det være kjekt med litt inspirasjon til reisen. Her får du bli med på en reise gjennom natten

Europeiske har kommet med en pressemelding til de som er rammet av jordskjelvet i Hellas og Tyrkia.

Ricoh har lansert knalltøff reisekamera(t) til sommerens utflukter. Skal tåle fall fra 1,6 meter og nedsenking i vann til 14 meter i 2 timer.

Petter Stordalen og Nordic Choice Hotels hadde stor åpningsfest for sitt nye hotellprosjekt: At Hobo og Six

Ser du etter en rimelig weekendtur, bare for å få en liten forandring, eller et luksusopphold for en spesiell anledning? Da burde du se på informasjonen vi viser her om pris sammenlignet med stjernerangering, slik at du kan få pengene til å strekke litt lenger.

Mange europeiske tilbud for norske reisende 2016 bød på et stort utvalg reisemål for norske reisende som ønsket å bo på tre- og firestjernershoteller for en gjennomsnittspris på under 1000 kroner per natt.

Tripadvisors lesere har igjen kåret verdens beste strender. Noen av strendene vil nok ikke overraske alle ettersom de har toppet samme liste i flere år. Men uansett – vi drømmer om å reise til alle disse destinasjonene minst én gang i livet.

På naturskjønne Praslin ligger en av verdens fineste strender med perfekte forhold for snorkling. Praslin er ganske enkelt stedet for deg som elsker strandliv.

Ao Nang og den vakre skjærgården byr på unike naturopplevelser og tiltrekker seg både badenymfer, klatrere og snorklere.Med Ving kan du velge mellom flere herlige hotell.

Ving Reiser

Video

Go to top