Fenomenet strobing har tatt av i sosiale medier på lik linje som contouring og baking, men er langt i fra en like dramatisk sminketeknikk.

Strobing handler om å tilføre lys til ansiktet, som gjør at huden får den lekre gløden alle ønsker seg. Bonusen er at dette er noe alle klarer selv, det krever få produkter, og huden vil stråle.

 

Den matte huden har lenge preget hverdagslooken i Skandinavia.

Selv om det er den matte huden du er på jakt etter, er det alltid fint å highlighte partier i ansiktet som under øyenbrynet, i amorbuen over leppen, og på neseryggen. Dette er steder lyset faller naturlig, og hvor et lysreflekterende produkt vil gi nydelig glød. Highlight kan også legges innerst i øyekroken og opp mot neseryggen, for å åpne blikket.

Ved å gi disse partiene en litt lysere farge, gjerne med litt skimmer, blir huden med en gang mer glødende og ser sunn og levende ut.

Sørg for at huden er godt fuktet før du påfører highlight. Huden bør ikke være for tørr etter påføring av foundation eller pudder, da vil ikke highlighteren ha den samme effekten.

Det er viktig å jobbe highlightproduktet inn i huden slik at resultatet blir naturlig. Varm produktet lett mellom fingrene før påføring, eller bruk en makeupsvamp. For highlight i pudderform er det fint å bruke en vifteformet børste for et naturlig resultat.

Highlight finnes i både varme og kalde farger, og det er lurt å spørre i butikk, eller sjekke på nett, for å finne den nyansen som vil passe deg best.

Har du lys hudtone bør du holde deg til champagnefarget highlight, men har du lys til medium hudtone kan du fint prøve rosa champagnefarger. Er du olivenfarget i huden ser en gyllen highlight superfin ut, og er du mørk i huden er en mørkere bronsefarge, eller jordtoner det beste alternativet.

Highlight er en av de enkleste måten å gi huden sunn og frisk glød. Og er det noe vi trenger i de mørke vintermånedene som ligger foran oss, så er det nettopp det. Et godt tips er alltid å sjekke makeupen i det lyset du skal oppholde deg i- aller helst i det avslørende dagslyset. På den måten vil du alltid kunne se om makeupen ser bra ut. Det er ofte stor forskjell på varmt og kaldt lys, og det er lurt å justere fargen på highlighten deretter. 

 

gloss édité er drevet av L'Oréal Norge AS.

L'Oréal-konsernet er et av verdens største kosmetikk- og skjønnhetsselskap. Med hovedkontor i Paris og laboratorier verden over er selskapet en pionér i bransjen. Grunnverdiene i selskapet inkluderer innovasjon, forskning og mangfold. Den berømte frasen 'Because you´re worth it' spiller på L'Oréal sitt ønske om å tilby velværeprodukter til alle aldre, hudtyper og behov.

 

Rate this item
(0 votes)
Go to top