Print this page

Jorden er flat!

Jorden er flat!

Paaske skriver: Den største bløffen i historien er idéen om at jorden er rund! Bildet av jorden sett fra verdensrommet er manipulert. Jorden er flat. Verden er blitt holdt for narr helt siden materialistisk vitenskap hevdet den fysiske verden er den virkelige og ikke den åndelige. Livets matrix er et dataspill og en drømmeverden. En rund eller flat jordklode som svever rundt i et verdensrom uten begynnelse eller slutt er urealistisk uansett. Noe slikt er kun mulig i en drøm. Det betyr ikke at naturlovene ikke gjelder. En rund jordklode er bare ikke korrekt i forhold til disse, men en flat er.

Noe som ikke stemmer
Flat-earth_2

 

Paaske fortsetter: Dersom det virkelig skulle være tilfellet at jorden er en kule som spinner rundt sin egen akse, betyr det at jeg i løpet av døgnets 24 timer beveger meg en gang rundt jordkloden og da tilbakelegger en distanse på 40 000 km litt avhengig av hvor jeg bor. Det vil si med en hastighet på omtrent 1500 kilometer i timen. Nå vil det sikkert innvendes at dette ikke merkes fordi atmosfæren og alle skyene følger med i dragsuget. Men hvordan er det mulig når det nesten ikke er friksjon mellom jordens overflate og luften over bakken? Hva skjer med sommerfuglene når jorden under dem beveger seg med en slik hastighet? Det må være gode nyheter for dem som ikke liker mygg.

sun

Så går vi over på solstrålenes brytning gjennom skylaget:  Et annet fenomen er hvordan solstråler brytes gjennom et lag av skyer og former en vifte av stråler i omtrentlig 45 graders vinkel. Et slik spredning av solstrålene vil ikke være mulig dersom ikke solen er mye nærmere jorden enn 150 millioner kilometer som er den avstanden astronomer fant sist de målte. Slik de forestiller seg det er jorden et støvkorn på 1,3 millimeter i bredde og solen er da 15 meter vekke og på størrelsen med en 14 cm bred kokosnøtt.

Vi lar dere selv lese hele blogginnlegget på https://christianpaaske.wordpress.com/2017/05/20/jorden-er-flat/

Bedøm selv om dette er kategorisert riktig - vi håper jo det med tanke på hva vi husker fra "Under the Dome" på Netflix. Dit vil vi definitivt ikke. 

 

 

 

Rate this item
(0 votes)